Hypnotherapie

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een hele fijne manier om achter bepaald probleem gedrag, angsten of dwang gedachten te komen. Je hebt geen idee meer waar en wanneer het probleem is begonnen omdat de indruk die je op dat moment kreeg is verplaatst naar je onderbewustzijn.
Een hypnotherapeut maakt contact met je onderbewustzijn waar alle indrukken opgeslagen liggen die jij in je leven hebt opgedaan, maar eigenlijk allang vergeten bent.

Is hypnose eng, kan ik wel in hypnose komen?

Hypnose of `in trance` zijn is niet eng, je bent vaker in trance geweest dan je denkt. Je zit helemaal in een spannende film of boek en hoort niet wat er om je heen gebeurt, een kind wat een beetje voor zich uit zit te dromen, dat is allemaal in trance zijn Helemaal niet raar of eng dus.

Waar kan de hypnotherapeut je mee helpen?

  • Gedrag wat je wilt veranderen.
  • Stress waar je niet van af komt.
  • Slecht slapen.
  • Stoppen met roken.
  • Verkeerd en/of teveel eten.

Obesitas
Heb je een probleem met je gewicht? Komt je gezondheid in gevaar?
Ben je niet blij met jezelf als je in de spiegel kijkt?
Te vaak allerlei diëten gevolgd, dan de eerste tijd afvallen en vervolgens weer net zo hard aankomen?
Heel demotiverend!!

Misschien al eens gedacht aan een maagband, of zelfs een gastric bypass? Dan is een Virtuele maagband misschien wel De Oplossing voor je!
In 5 sessies leer je, met ondersteunende hypnose sessies, anders met voedsel omgaan.
Je gaat eten om jezelf te voeden, niet om jezelf op te vullen! Een groot verschil! We gaan samen op zoek naar de reden van je overgewicht. Pas als we weten waar het probleem vandaan komt kunnen we het opruimen.
Je krijgt, als het voor jou geschikt is, bij sessie 3 in een hypnose sessie een Virtuele maagband aangemeten. Je onderbewustzijn reageert alsof de Maagband ook echt geplaatst is, wonderlijk maar waar. Na het plaatsen voelt je maag kleiner aan, je eet kleinere porties en je voelt je voldaan. Je krijgt een voedingsadvies met enkele recepten die makkelijk te volgen en niet duur zijn.
Bij elke sessie krijg je een zelfhypnose sessie mee om thuis dagelijks te volgen.

De voordelen: Geen dure operatie, geen hersteltijd na de ingreep, geen complicaties, gewichtsverlies gaat meer gecontroleerd zodat er minder kans is op slap weefsel, je krijgt weer meer energie.

De nadelen: Je past een heleboel kleren niet meer…

Wat heb je nodig: De motivatie en de wil om anders met voeding om te gaan.

Om te kijken of je in aanmerking komt voor de Virtuele maagband is er eerst een intake gesprek nodig. Aan de hand hiervan beslissen we of je een geschikte kandidaat bent.
Heb je niet zoveel overgewicht maar wil je wel een maatje minder?
Ook dat kan met een soortgelijk programma, maar dan zonder de maagband.

Wat zit er allemaal in het behandelpakket:
Een boekje met het 7 stappenplan. In dit boekje staan alle stappen, adviezen en op te volgen regels. Er zijn 5 sessies waarvan de eerste 3 tussen de 1,5 en 2 uur duren.
Zelfhypnose sessies (per mail of app).
Ademhalings oefeningen.
Lichte oefeningen voor de armspieren.

Kijk voor prijzen bij `algemeen`.

Stoppen met roken

Wil je van het roken af? 

Ben je er klaar mee om altijd die vieze lucht aan je kleding en je lichaam te hebben en ga je kiezen voor een frisse start van je verdere leven?

Maak een afspraak voor 1 of 2 Hypno sessies en krijg weer controle over je gezondheid

REVIEW:
Of hypno-therapie werkt? Ja, zeker wel. In de ruim 50 jaar dat ik heb gerookt waren al mijn pogingen om daarmee te stoppen allemaal mislukt en uitgelopen op even zovele mislukkingen en teleurstellingen. En geloof me, dat waren écht veel pogingen, heel veel.
Tot het moment dat ik bij Rina op de behandelbank belandde en zij me 1 sessie hypno-therapie liet ondergaan. En toen werd het me ineens duidelijk en kwam ik tijdens- en door deze sessie tot de volle overtuiging dat de oplossing voor je dwangmatige roken volledig in jezelf zit. Dan wordt het ineens een “opluchting” en stap je zomaar uit je nicotine verslaving.
Ik rook inmiddels al ruim 6 maanden niet meer en daar ben ik Rina erg dankbaar voor.
Dus, resumé, voor alle rokers; je neemt uiteraard zelf de beslissing om wel of niet meer te roken maar hypno-therapie is een absolute aanrader als je daar vanaf wilt.