Taping

Dynamic Tape is zo ontworpen dat het je huid optilt waardoor het de circulatie verbetert en invloed uitoefent op de onderliggende fascialaag.
In tegenstelling tot andere soorten tape rekt Dynamic tape 4 kanten op waardoor de toepassings mogelijkheden worden vergroot.
De tape richting is niet zozeer op een spier/weefsel groep, maar op de beweeg richting die ondersteunt moet worden.
De tape absorbeert de belasting en verbetert het bewegingspatroon.
De tape kan ook sturend worden aangebracht, bijvoorbeeld een knieschijf die teveel naar binnen/buiten beweegt bij lopen waardoor men ongemak en/of pijn ervaart.
Na een aantal keren is de tape niet meer nodig, het weefsel heeft dan zijn nieuwe betere stand aangenomen.(eventueel met extra oefeningen)

Deze manier van taping is niet bedoelt om spierweefsel of gewricht vast te zetten, maar om het weefsel/ gewricht te ondersteunen bij herstel of een blessure.
Het geeft ondersteuning zonder bewegings beperking en geeft het te behandelen gedeelte genoeg rust om te herstellen zonder atrofie(spierweefsel verlies).
Verder zijn er manieren van taping om het lichaam snel en eficient zwelling/oedeem/blauwe plekken te laten opruimen.
De tape wordt gebruikt tegen hooikoorts klachten, bij een aantal personen is 1 keer tape aanbrengen voldoende en bij sommigen wordt de tape na een aantal weken opnieuw aangebracht als de klachten weer opkomen.

Deze remedie bestaat uit het samenstellen van een aantal druppels tinctuur opgelost in zuiver water.

De tinctuur is bereid uit bloemen van wilde planten, struiken of bomen.

Geen een hiervan is verslavend of schadelijk.

De druppels zijn niet rechtsreeks op een aandoening of ziekte gericht maar op de gemoedstoestand van de persoon.

Bij somberheid, depressieve gevoelens, angst,schrik en vermoeidheid verliest het lichaam zijn vitaliteit en vermogen om te herstellen.

Een remedie met Bach druppels kan je geest en je lichaam weer in balans brengen.

De druppels kunnen voor zo ongeveer alle aandoeningen ondersteuning bieden en zijn ook veilig bij baby`s te gebruiken.( bijvoorbeeld voor/na een vaccinatie)