Ervaring van clienten MSTR

Ervaring van clienten (MSTR®)

Rina heeft het litteken -als gevolg van twee operaties, waarvan de laatste ruim 19 jaar geleden- op m’n knie behandeld. Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten, het zat deels vast en is allesbehalve fraai. De behandeling is volledig pijnloos en het resultaat was na elke keer verrassend! Rina heeft het vijf keer behandeld en de gaatjes waar de hechtingen hebben gezeten, werden elke keer een stukje minder zichtbaar en het deel wat vast zat, is helemaal losgekomen. Ik ben heel blij met het resultaat! Dankjewel Rina!
littekenknievoor
littekenkniena

Het is heel bijzonder om te zien hoe deze ogenschijnlijke subtiele behandeling zo een impact kan hebben.  Ik heb sinds de behandelingen geen last meer gehad van mijn rug of steken bij mijn litteken bij bepaalde bewegingen, de klachten waarvoor ik in eerste instantie ging. Maar dat niet alleen. De eerste behandelingen hebben mij ook emotioneel geraakt en mijn lichaam liet duidelijk een reactie merken. Dit ging verder dan alleen maar de fysieke toestand van het litteken. Naast het feit dat mijn litteken er nu ontzettend mooi uitziet en bijna vervaagd is, hebben de behandelingen dus ook emoties verbonden met het litteken aangepakt.

M.