Ervaring van clienten Bowen

Ervaring van clienten (bowen)

Bowen was voor mij een hele nieuwe manier van het benaderen van lichamelijke klachten. ik was wel al bekend met andere alternatieve geneeswijzen zoals acupunctuur en homeopatie. Bij bowen wordt via bepaalde grepen het vlies om je spieren heen gestimuleerd, waardoor de boel weer gaat stromen. Tijdens de bowenbehandeling word ik altijd heel ontspannen en vaak voel ik ook een effect van de grepen meteen. Zo ervaar ik vaak tintelingen of een warm gevoel. Dat is niet altijd op de plek waarop de bowengrepen plaatsvinden, maar dat komt omdat al het vlies in je spieren met elkaar in verbinding staat. In ieder geval gebeurt er met mij veel tijdens en na de bowenbehandeling, zowel fysiek als emotioneel en mentaal en kom ik er altijd weer beter uit.
Moniek
Zoals beloofd zou ik een stukje schrijven voor je website. Op mijn 16 de ontdekte ik dat de pijpen van een net gekochte lange broek ongelijk waren. Op de grond gemeten kwam ik op beenlengte verschil van 5 cm. Er werd een verhoogde hak onder mijn schoen geplaatst, hiermee liep ik tot mijn 20ste op, daarna ben ik naar een podoloog gegaan 33 jaar heb ik op zolen gelopen, totdat ik mijn voet brak, na het herstel van de voet heb ik bowen therapie gekregen tot nu toe is mijn ervaring dat ik goed zonder zolen kan lopen, weinig pijn heb in mijn rug en hamstring in 10 maanden tijd heb ik 3x bowen therapie gehad. Ik mis de zolen echt niet.
Rina ik hoop jou voldoende informatie te hebben gegeven voor je website.
Dianarbcz_800pixel